Meer informatie

Heart2Heart/Betteld programma (Formulier per persoon invullen!)

Datum: zaterdag 31 juli t/m zaterdag 7 augustus
Meld je hier aan voor het Betteld/Heart2Heart programma

Eindelijk is dan het moment aangebroken waarop we meer duidelijkheid kunnen verschaffen omtrent de Heart2Heart Zomerweek van 2021. We hebben veel positieve mailtjes en berichtjes gekregen van onze achterban en het maakt ons blij om te merken dat zovelen de Zomerweek een warm hart toedragen.

Zoektocht eindigde in Zelhem.
Jullie weten dat we al een tijdje op zoek waren naar een nieuwe locatie en we zijn erg enthousiast om te kunnen meedelen dat de Zomerweek van 2021 op de Betteld in Zelhem zal plaatsvinden. Na een aantal fijne ontmoetingen met de directie en staf van de Betteld hebben we elkaar gevonden in een gezamenlijk verlangen om de krachten van de Betteld en Heart2Heart te bundelen. Voor de Betteld betekent het dat er een heel uitgebreid programma wordt aangeboden aan alle gasten op het park. Voor Heart2Heart betekent het dat we gebruik mogen maken van een prachtige plek met heel veel mogelijkheden. We beseffen dat er dingen anders zullen zijn dan we gewend waren op de Vrij Zijn Zomerweken. Maar tegelijkertijd zijn we verrast over de mooie locatie en verwachtingsvol naar wat God in mensenlevens zal gaan doen.

31 juli – 7 augustus Heart2Heart Zomerweek

Programma
We gaan in de eerste week van augustus dus een heel uitgebreid programma neerzetten. De bekende sprekers zullen aanwezig zijn, ook voor de jeugd, tieners, kinderen en bijzondere kinderen zal een programma zijn. Helaas kunnen we op dit moment verder nog niet veel over de details vertellen. We begrijpen dat er veel vragen zullen zijn, die hebben wij ook nog… In de komende tijd gaan we de details uitwerken en we zullen jullie zeker op de hoogte houden. Wat we al wel weten is dat we al op zaterdagavond beginnen met een openingsfeest en op vrijdagavond zal dan de laatste samenkomst zijn.

Reserveren
Omdat we mee moeten bewegen met de Betteld, is de reservering van accommodatie en kampeerplekken vandaag geopend. Dat betekent dus dat je nu al een chalet, kampeerplek, safaritent of kamer in de herberg kunt boeken op de website van de Betteld: https://betteldzelhem.nl Op deze website staan alle mogelijkheden en prijzen duidelijk vermeld.

Kosten voor het programma
Vanwege ons partnerschap met de Betteld ziet de financiële structuur er anders uit dan je gewend bent vanuit de Vrij Zijn Zomerweek. Anders, maar niet minder gunstig! Iedere gast die op de Betteld verblijft, kan meedoen met het programma. De kosten voor het programma van de volwassenen en de kinderen t/m groep 8 (MEGA kids) worden gedekt door vrijwillige liefdegaven. In tegenstelling tot wat we gewend waren, worden er dus geen extra conferentiekosten in rekening gebracht.

Ervaar het hart van God en schitter!

Tieners en jeugd De gratis deelname aan het programma geldt daarentegen niet voor het unieke en levens veranderende programma voor de tieners en jeugd (Royal Adventure) onder leiding van Martin
Koornstra en team. Gasten van de Betteld zijn er al meer dan 10 jaar aan gewend dat deelname aan het tiener- en jeugdprogramma geld kost en de Betteld kan deze structuur voor deze ene week niet veranderen.
We begrijpen dat dit voor ouders met tieners een financiële uitdaging kan zijn, dat het onrechtvaardig aan kan voelen of zelfs af kan schrikken. Indien financiën een struikelblok voor ouders met tieners zou zijn, willen we hen als Heart2Heart tegemoetkomen. De programmakosten voor je tiener zullen wij dan voor onze rekening nemen. Stuur in dat geval een email naar info@heart2heart.nl Financiën mogen geen sta-in-de-weg zijn om zo’n unieke week met elkaar te beleven!
Voor jeugd die zonder ouders komen, zijn er verschillende mogelijkheden. Al voor ongeveer 250 euro kun je een groepsaccommodatie boeken. Catering en programma zijn dan volledig inbegrepen.

COVID-19
Jullie begrijpen natuurlijk dat alles onderhevig zal zijn aan de regels van de overheid die op dat moment gelden. We kunnen op dit moment nog niet weten welke beperkingen er in de zomer wellicht nog gelden. Om deze reden kunnen we niet met zekerheid zeggen dat mensen die buiten de Betteld een accommodatie hebben of die als daggast willen komen, ook daadwerkelijk op het terrein toegelaten mogen worden. We hopen natuurlijk van wel! Maar pas in de komende maanden zal daar meer duidelijkheid over komen. De directie van de Betteld schreef naar zijn achterban: ‘Het is ons streven om te werken tot eer van God, tot zegen van mensen en tot opbouw van Zijn koninkrijk.’ En daar zeggen wij ‘amen’ op! Namens Heart2Heart, Gerard en Lydia de Groot

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...