Activiteiten voor jong en oud

Talent voor de Koning

'Talent voor de Koning' is een gezellige talentenjacht voor iedereen die hun gave aan publiek wil laten zien. Kan je goed zingen? Heb je skills om vingervlug zakdoeken te laten verdwijnen? Of ben jij een geweldige mimespeler? Doe dan mee met deze dolgezellige talentenjacht en schitter met de gave die je van God hebt gekregen. De winnaar mag zondag optreden tijdens de goedbezochte gezinsdienst met soms wel 1000 bezoekers. 
Bingo-avond

Het stoffige imago van de bingo-avond wil de Betteld hier extra benadrukken. Ja, oma's spelen het, en ja, het is fun. Dus: jong en oud, pak deze avond je bingokaart en kijk met spanning naar de draaimolen of je nummers eruit rollen.

We zouden het nog over een andere boeg kunnen gooien en zeggen dat de jongsten onder ons beter de cijfers leren lezen, maar dat doen we niet. Iedereen wil gewoon zijn kaart zo snel mogelijk afgekruist hebben om als eerste te kunnen roepen: BINGO. Met mooie prijzen.
Spel 'Ik hou van de Betteld'


'Ik hou van Holland', ik bedoel 'Ik hou van de Betteld' is een dolkomische avond geïnspireerd op het tv-programma van SBS6. Op het podium binden twee teams de strijd aan wie het meest over de Betteld weet. Met: verjaardagspartij inclusief bom en zanger met koptelefoon die het nummer dat hij alléén hoort meezingt. Raad jij het lied? Het publiek mag helpen.

Lees je helemaal in over de Betteld, en verbaas een ieder hoe veel jij over deze camping weet. Gil de antwoorden naar jouw team en laat ze winnen. 

Concerten en Films

Verwacht in de zomeravonden mooie concerten om God groot te maken. Soms is een concert ingetogen, en bij andere optredens wordt volledig uitgepakt. De Betteld draait ook een variëteit aan films: van een onschuldige gezinsfilm tot een spannende actiefilm. De films worden van tevoren altijd gescreend, want ze moeten wel tot eer van God zijn. Het is heerlijk genieten op de camping.
Brandschilderen

Wie al een tijdje op de Betteld komt, weet: het brandschilderen is hier een begrip. Met een brandpen maken kinderen  én volwassenen de prachtigste kunstwerken op een plank of houten doos. Een mooie herinnering om thuis op te hangen of spulletjes in op te bergen. 

Deze activiteit is een prachtige manier om samen met uw kind te bonden. Leiding is aanwezig mocht je je kind alleen laten gaan. En jij? Jij geniet heerlijk van een uurtje vrije tijd.
Leuke workshops

Zet je telefoon uit, kom in het hier en nu en laat je op de Betteld inspireren. Doe mee met leuke workshops zoals handlettering en andere creatieve bezigheden. Leer anderen kennen, wissel ervaringen uit en moedig elkaar aan.

Door creatief bezig te zijn kom je tot rust, orden je je gedachten, en zet je je denken vrij. Het doet een mens goed. Kijk snel in het programma van je vakantieweek welke workshops voor jou worden georganiseerd.
Braderie

Ontdek mooie spullen, proef lokale producten en geniet van de gezellige sfeer op de braderie in het centrum van de Betteld. 's Zomers stallen markteigenaren hun waar uit in het centrum van het park voor een dag lang plezier. Kom je ook even rondsnuffelen?
Alleengaandenochtend
 
Alleen-zijn saai? Dat hoeft helemaal niet. Op de Betteld worden in het hoogseizoen van de vakantieweken wekelijks op zondag ochtend de alleengaandenochtenden georganiseerd. Alleengaanden snappen elkaar, trekken makkelijker met elkaar op.

Deze ochtend is bedoeld om mede alleengaanden op een ongedwongen manier te leren kennen en samen op te trekken. Kom je ook?
Zangavond
De zangbundel van Johannes de Heer is in evangelische hoek een begrip. Deze avond zing je, zonder luidruchtige band, in klein gezelschap, deze mooie liederen. Stuk voor stuk maken deze gezangen God groot. Je nadert tot Hem, en ziet daardoor een sprankje van Zijn grootheid. Prachtig om dit samen te doen op deze mooie plek. Kijk in je weekprogramma voor tijd en plaats.

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...