Gezinsweek op de Betteld

Als gezin je accu opladen in de zomer: Gezinsweek op de Betteld

Misschien hadden jullie als gezin wel prachtige plannen voor deze zomer: op vakantie, conferenties, dagjes weg, noem maar op. Maar door alle maatregelen zit dat er waarschijnlijk niet meer in... Daarom hebben wij iets nieuws wat voor gezinnen de ideale en betaalbare vakantie is! Deze zomer kun je als gezin meedoen aan de Gezinsweek. Wat is dat? Dat is een week vol aanbidding, bijbels onderwijs, spelen en quality time met het gezin. Het verblijf is inclusief ontbijt, lunch en diner, deelname aan al onze programma's en Royal Adventure voor tieners. Jullie verblijven in onze Witte Herberg in een privékamer met eigen sanitair of in een van de 6 Tipitenten. Klinkt dat interessant? Boek nu via het formulier onderaan deze pagina! 


Wat houdt het precies in?

De Herberg: je verblijft met je gezin een week lang (van zaterdag tot zaterdag) in een kamer in onze Witte Herberg. Jullie hebben een eigen kamer met eigen sanitair.

De Tipi: je verblijft met je gezin een week lang (van zaterdag tot zaterdag) in een van de 6 Tipitenten. Deze zijn beschikbaar voor 6 personen en staat aan een groot grasveld om te spelen. 

Het is echt vakantie, je hoeft zelfs niet te koken! Het ontbijt, lunch en diner zijn namelijk voor iedereen inbegrepen. We houden ons aan de maatregelen rondom het coronavirus en daarom zal het eten plaatsvinden in de vorm van een buffet en zal er genoeg ruimte zijn om gezellig te eten met je gezin. Jullie mogen als gezin de hele week deelnemen aan alle vormen van progamma die wij te bieden hebben: bijbelstudies, MEGA-Kids voor de kleinere kids en Royal Adventure voor de tieners. Wat er in welke week te doen is vind je in de agenda


Wat kost het? 

Een Gezinsweek boek je al vanaf €645,-* voor 4 personen. Dat is dus maar €25,- per persoon per nacht! En daar zit alles in. Wil je met meer dan 4 mensen komen? Dat kan: elke persoon extra kost €50,- per persoon per week. De boekingen lopen allemaal van zaterdag tot zaterdag.
*Bedragen zijn exclusief toeristenbelasting. 


 
Boeken hier uw gezinsweek in herberg of tent.

Vul al uw gegevens in om de boeking te plaatsen

 

 Gezinsweek

  • All inclusive vanaf 4 personen voor €645,-
  • Privékamer met eigen sanitair
  • Ontbijt, lunch en diner inbegrepen
  • Deelname voor tieners aan Royal Adventure inbegrepen
  • Toegang tot alle programma's 
  • Inchecken vanaf 15:00, uitchecken om 10:00
  • Inclusief laken- en handdoekpakketten 
 

Risicoloos boeken

Als je nu boekt voor de gezinsweek, betaal je pas 10 dagen voor vertrek! Dat betekent wanneer je door het coronavirus niet meer kunt komen of de overheid treft maatregelen waardoor verblijven op ons park niet meer kan, je kosteloos kunt annuleren! Je ontvangt 14 dagen voordat jouw vakantie begint een betaalverzoek van ons waarmee je jouw vakantie betaalt. Deze dien je binnen 4 dagen te voldoen. Tot die tijd kun je, om welke reden dan ook, jouw vakantie kosteloos afzeggen. Na die 10 dagen gelden de regulieren annuleringsvoorwaarden. Dit aanbod geldt voor alle type verblijfsopties die de Betteld Zelhem biedt.


 

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...