Boek een bijzondere locatie

Amerongen
Deze sfeervolle blokhut ligt midden in Nederland op de Utrechtse Heuvelrug. De grote, gezellige groepsaccommodatie staat aan de rand van het bos en heeft een afgesloten terrein met bomen en speeltoestellen. Heerlijk voor wandelingen en genieten van de natuur.

-Aantal personen: 30-80
-Eigen kookgelegenheid
-Catering kan worden verzorgd


Meer info
het Brandpunt
Dit centraal gelegen conferentiecentrum ligt op de Utrechtse Heuvelrug in Doorn. Het sfeervolle landgoed Schoonoord heeft een prachtige vijver en veel groen. Een heerlijke plek die rust uitademt. Ideaal voor uw studieweekend, conferentie of retraite.

- Aantal personen: max. 60
- Catering wordt verzorgd
Meer info
de Witte Herberg
Deze mooie herberg midden in de groene Achterhoek is van alle gemakken voorzien. Dicht bij mini-supermarkt, sportvelden, gezellig campingcafé, buitenzwembad, recreatieplas en snackbar. De herberg staat in het centrum van vakantiepark de Betteld te Zelhem.

-Aantal personen: 50-147
-Eigen kookgelegenheid
-Catering kan worden verzorgd


Meer Info
het Tipidorp
Uniek in Nederland: een Tipidorp met 6 ruime tenten midden in de groene Achterhoek. Met: afgesloten binnenruimte met tafels en stoelen, eigen kookgelegenheid en boxspring matrassen. Dichtbij ligt een recreatieplas, sportveld, staat een mini-supermarkt en buitenzwembad met glijbaan. Het Tipidorp is gelegen op vakantiepark de Betteld in Zelhem.

-Aantal personen: 36-50
-Eigen kookgelegenheid


Meer Info
Safaritent
Dit is glamping. Volledig ingerichte safaritenten met comfortabele bedden en eigen keuken. De safaritenten staan op een heerlijke, kleine camping op een unieke locatie in Cadzand-Bad, Zeeuws-Vlaanderen. Op loopafstand van het strand en vlakbij België.
-Aantal personen: 5-30
-Eigen kookgelegenheid


Meer info

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...