1
1
1
MEGAKIDS
Er kan tijdelijk niet meer aangemeld worden. Voor vragen kun je terecht bij de receptie.
 
Megakids
Onderbouw: Groep 3,4 & 5
Waar: de Ark
Wanneer: Maandag t/m vrijdag van 10.00-11.00
Entree: Gratis

Bovenbouw: Groep 6,7 & 8
Waar: de Ark
Wanneer: Maandag t/m vrijdag van 10.00-11.00
Entree: Gratis

MEGAKIDS MINI
Groep 1-2

Waar: Schaapskooi
Wanneer: Maandag t/m vrijdag
Tijd: 09.45-11.00
Entree: Gratis
Fun
Kinderen houden van actie, avontuur en plezier. Van samen optrekken, samen ontdekken en ervaren hoe bijzonder God is. En dat vind je allemaal bij MEGAKIDS.
Spel
Doe samen boeiende spellen als de game: jongens tegen de meisjes. Bekijk maffe acts en sloof je uit bij leuke quizjes. Natuurlijk is er ook tijd ingeruimd voor knutselen. Bij MEGAKIDS heb je lol en maak je vrienden.
Diepgang
Op eigentijdse wijze vertellen de coole leiders van MEGAKIDS prachtige verhalen uit de Bijbel. En daarin zul je ontdekken: Jezus is dol op jou. Elke week heeft een eigen thema die speciaal voor jullie kids is voorbereid.
 

Medewerkers MEGAKIDS

Team
Ben jij ouder dan 14 jaar en houd je van kinderen? Vind jij het leuk om in een team te werken? Kan je een instrument bespelen, ben je creatief, kan je spannende verhalen vertellen of gewoon goed met kinderen opschieten? Vanaf 14 jaar mag je meewerken in de onderbouw. Vanaf 16 jaar mag je meewerken in de bovenbouw. 

MEGAKIDS wordt ook voor jou de tijd van je leven.
Coaching
Als kinderwerker krijg je speciale begeleiding van een ervaren coach van Royal Mission. Je leert, groeit en geeft zo de kinderen van de Betteld een toptijd. Jij bent hun voorbeeld. Want in jou woont de Heilige Geest en door jou heen zullen ze God zien.   

Dit werk verandert ook jouw leven.
Nog meer voor kinderen...
En naast MEGAKIDS heeft de Betteld nog veel meer activiteiten voor je klaarstaan. Wat dacht je van brandschilderen, een spannend voetbaltoernooi, een avontuurlijke lampionnenoptocht of bugsschieten. In de vakantie staat het programma van de Betteld boordevol leuke belevenissen die je echt niet wil missen. 

Kijk snel op  Activiteitenpagina 


Zomerkampen voor kinderen

SummerCamps op de Betteld zijn een begrip en dit jaar organiseert Camps4Kids voor de 9e keer een te gek kinderkamp voor kinderen van 6 - 12 jaar. Ze leren meer over Jezus, en gaan samen op zoek. Samen verblijf je in een waanzinnig tipidorp met wel zes grote tenten en slaap je in heerlijk comfortabele bedden.

Kijk snel op Camps4Kids
 

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...