Houd uw event op de Betteld

Houd uw event op de Betteld

De Betteld is een centraal gelegen christelijk conferentiecentrum in Gelderland waar jaarlijks vele organisaties hun conferentie of event organiseren. Voor kleine en grote groepen is van alles mogelijk.

Er is ruime keuze uit kleine en grote zalen met een capaciteit van 30 tot ruim 1800 gasten. De meeste zalen zijn voorzien van geluids-, video- en lichtapparatuur. De overnachtingsmogelijkheden zijn net zo ruim. U kunt kiezen voor de Herberg, u kunt gezellig komen kamperen of een mooi en ruim chalet huren. Ook op het gebied van catering is van alles mogelijk. U kunt zelf gebruik maken van onze ruime en compleet ingerichte keuken of laat de catering over aan onze professionals. Tussenoplossingen zijn ook mogelijk. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs.

Ons team is ervaren met het organiseren van events. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van een programma? Laat u de inschrijvingen liever aan ons over? Of wilt u dat de badges door ons worden gemaakt? Bij de Betteld is bijna alles denkbaar.


vraag offerte aan 

Ichtuszaal

De Ichtuszaal biedt ruimte aan zo'n 2.000 mensen. De zaal is mulitfunctioneel. Door de keuken aan de achterkant is het uitermate geschikt om hier uw gasten catering te bieden. De zaal kan worden opgedeeld in verschillende ruimtes door middel van schotten.

Er is een multimediasysteem aanwezig. Er hangen twee camera's aan het plafond, er zijn twee losse camera's aanwezig en er is een soundsystem. Ook hangen er beamers met drie grote schermen en is er een lichtinstallatie. 

Bovenzaal

De Bovenzaal is de gemeenschappelijke ruimte van de Herberg. De ruimte wordt omringd door de slaapkamers. De Bovenzaal is zeer geschikt voor kleinere groepen van ongeveer 90 personen. Het is de ideale plek om bijvoorbeeld lunch te serveren of om lezingen te houden. De ruimte kan op veel verschillende en efficiente manieren worden ingericht. 

De Ark

De Ark biedt ruimte aan zo'n 250 mensen. De zaal is mulitfunctioneel en kan worden gebruikt voor muziek, lezingen, activiteiten, catering, etc. 

In de zaal is een geluidsinstallatie en licht aanwezig. 

Schaapskooi

De Schaapskooi is de kleinste conferentieruimte van de Betteld en is efficient in te delen voor kleinere gezelschappen. De zaal ik uitermate geschikt voor lezingen, samenkomsten en dergelijken.

Café

Het Café is een gezellige ruimte met bar, geluidsinstallatie en beamer. De ruimte is in te delen met tafels, stoelen en een theateropstelling voor presentaties of lezingen. 

Eetzaal

De Eetzaal is een gezellige ruimte waar tijdens conferenties vaak wordt gegeten. Achter de Eetzaal bevindt zich de keuken waar  maaltijden worden klaargemaakt. De Eetzaal is dus de ideale plek om met je groep te eten, maar ook om samen te komen of om even tot rust te komen. De zaal kan natuurlijk ook in theateropstelling worden neergezet. 

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...