Afwisselend zomer programma

Afwisselend zomer programma

Sprekers1

Inschrijven

Dit jaar moet je je inschrijven voor de activiteiten op ons park. Dat heeft te maken met de maatregelen omtrent Corona. We hebben per locatie een aantal plekken beschikbaar, daarom moet je je inschrijven voor elke activiteit waaraan je deel wilt nemen. Dit doe je via onze agenda. Ga naar de agenda, zoek de week dat je hier verblijft en klik op 'inschrijven'. Hier vind je een overzicht van alle activiteiten die er zijn in de week dat je hier verblijft. Let op, sommige inschrijvingen openen pas een dag van tevoren, zodat iedereen een gelijke kans heeft om deel te nemen. 

Naar de agenda

Worship

Sarah Ben Hamida leidt al enkele jaren de aanbidding tijdens de worship op de Betteld. Al is ze jong, ze heeft al een prachtige cv. Op Soul Survivor was ze aanbiddingsleider en ook heeft ze in 2016 haar eerste EP 'Awake' uitgebracht.


Haar inspiratiebronnen zijn Jesus Culture en Bethel Music. Samen met andere bandleden gaat zij je deze zomer voor in worship. Kom je ook deze zomer God groot maken met Sarah en band? 

Jeugd

Royal Adventure is een te gek vakantieprogramma voor tieners (12 - 17 jaar) met veel fun, friendship en awesome sprekers.

Deze week is de beste investering in je vakantie, want hier kun je God ontmoeten en geestelijk groeien. Vol sportieve uitdagingen, battles, workshops en meetings met intieme aanbidding en uitdagende sprekers.
 
Klik voor meer informatie Royal Adventure

Kinderen

Kinderen houden van actie, avontuur en plezier. Van samen spelen, optrekken, samen ontdekken en ervaren hoe bijzonder God is. En dat vind je bij de kinderclub MEGAKIDS (afkorting van: Met elkaar God Aanbidden)

MEGAKIDS= Elke ochtend een wervelend programma met kids praise, een spannend bijbelverhaal, een leuke verwerking, een cool spel en samen bidden. 

Klik voor meer informatie MEGAKIDS

Sp‚Äčort

Bewegen is niet alleen goed voor je lichaam, het is ook goed voor je ziel. Met sport zet je de tijd even stil, en ben je even lekker fysiek bezig. Het is gezellig, je ontmoet anderen en het ontspant.  

De Betteld heeft een groot sportveld waar in de zomer heel wat sportactiviteiten worden gehouden. Voetbal, volleybal en buksschieten, het kan allemaal op vakantiepark de Betteld. 

Geloofsgesprekken

Voor wat extra diepgang tijdens je vakantie op de Betteld kun je deelnemen aan Geloofsgesprekken. Deze worden georganiseerd in samenwerking met Stichting Geloofsgesprekken. De gesprekken dragen bij aan meer onderlinge (h)erkenning, nodigen uit tot reflectie op en verdieping van het eigen geloof. Vrede, harmonie en verbondenheid ontstaat daar waar een “gemeenschappelijke noemer” in staat is verschillen in overtuiging te overbruggen en samen te brengen (bron). 

Workshops

Tijdens de schoolvakanties bieden we een uitgebreid programma met onder andere leuke, interessante en creatieve workshops. Denk aan een mannenavond met barbecuen en goede gesprekken. Of knutselen met het hele gezin. Misschien wil je wel weten wat de bijbel zegt over eten? Elke vakantie bieden we andere workshops aan. Deze vind je terug in het programma van de week dat je op de Betteld Zelhem verblijft. 

Duiken

Tijdens de zomervakantie kunnen je je opgeven om te leren duiken in ons zwembad! En dat is niet een fanatiek bommetje doen, dat is echt duiken! Met een wetsuit, zuurstoffles en alle duikbenodigdheden die je je maar kunt bedenken! Je kunt je opgeven bij de receptie. 

Logos avonden

Elke maandagavond in de zomer kun je naar een interessante lezing van het Logos Instituut. Zij combineren wetenschap met het geloof, wat leidt tot hele interessante gesprekken en onderwerpen! Je kunt gewoon binnenkomen op de avonden, je hoef je niet op te geven. Meer over het Logos Instituut lees je hier

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...