Vacature schoonmaker (oproepbasis)

Vacature schoonmaker (oproepbasis)
Wij zijn op zoek naar een schoonmaker die ons team wil versterken voor ons Christelijk vakantiepark en conferentiecentrum in Zelhem.

Functieomschrijving:
Op ons park hebben we veel verschillende ruimtes die we goed schoon moeten houden. Omdat het om veel (grote) ruimtes gaat, kunnen we altijd extra mankracht gebruiken. Het werk zal voornamelijk bestaat uit het schoonmaken van conferentiezalen, openbare plekken, sanitair en de keuken.
 
Wij verwachten... een flexibele, allround en secure teamplayer. Je werkt in een team van andere schoonmakers. Verder ben je representatief en bereid om onregelmatig te werken. Je bent stressbestendig, flexibel en kan goed schakelen. Gastvrijheid en service zijn je motto en het is belangrijk dat je respect hebt voor het christelijke geloof.

Wij bieden... je een leuke baan in een dynamische werkomgeving, binnen een gezellig team. Je contract zal op oproepbasis zijn. Er zal een team van meerdere schoonmakers zijn. Zo wissel je elkaar af in werkzaamheden.
Interesse? Stuur je cv met motivatie naar marco.dierckx@betteld.nl en misschien word jij binnenkort wel onze nieuwe collega!
 

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...