Stagiaire gezocht! Recreatie en animatie

Jouw functie in het kort

De Betteld Zelhem zoekt voor 2020 programma en animatie stagiaires. Wat is jouw taak? Je zorgt ervoor dat ons programma op volle toeren kan draaien en mensen de vakantie van hun leven hebben! Je bent inzetbaar op verschillende plekken en doet ervaring op binnen verschillende functies. Ons park is een Christelijk park met een Christelijk programma. Je hoeft zelf niet persé christen te zijn, maar we vragen je wel respect voor ons geloof te hebben.

Wat ga je doen?

Tijdens jouw stage op de Betteld help je mee om het programma voor het hele seizoen - dus de meivakantie, de zomervakantie en dagen als Pinksteren - op te zetten en in goede banen te leiden. Dit betekent dat je zorgt dat alle spullen op het juiste moment op de juiste plek staan, je leuke spellen bedenkt en uitvoert, zorg je dat de inschrijvingen voor alle programmaonderdelen goed verlopen, maak je wedstrijdschema’s en nog veel meer. 
Afhankelijk van jouw niveau en leerjaar kijken wij samen welke werkzaamheden je wilt leren of verbeteren tijdens jouw stage.  Zie jij dit wel zitten en wil je graag bij ons stage komen lopen? Neem dan snel contact op met eva.bolland@betteld.nl of bel naar 0314-627200. 

Wat vragen wij van jou?

  1. Je doet minimaal een MBO niveau 3 opleiding 
  2. Je bent enthousiast en gemotiveerd om het beste uit je stage te halen;
  3. Je bent flexibel beschikbaar en bereid om in weekenden, in vakanties en op feestdagen te werken;
  4. Je neemt graag initiatief en kunt zowel in een team als zelfstandig goed werken.
  5. Je hebt respect voor het christelijk geloof


Wat krijg jij daarvoor terug?

  • Een leuke stage vol afwisseling op ons vakantiepark in Zelhem
  • Verblijf in de Herberg als je ver weg woont gedurende jouw hele stage. 
  • Je mag alle maaltijden in de vakanties mee eten.
  • Stagevergoeding 
  • Vijfdaagse werkweek

 

De Betteld

De Betteld is een Christelijk park met een rijke geschiedenis. Inmiddels hebben we meerdere vestigingen in Nederland. Op ons park in Zelhem gebeurt van alles in de vakanties. Wij bieden onze gasten elke week een uitgebreid christelijk programma met sprekers, muziek, Kinderclubs, workshops, toernooien, marktjes, ga zo maar door. Ons park is veelzijdig met een zwembad, meer, speeltuin en strand. Zelhem ligt in de buurt van Doetinchem wat per trein goed te bereiken is. 

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...