Vakantie met christelijk accent

Vakantie met christelijk accent

Wegens de nieuwe maatregelen tegen het Coronavirus zijn we genoodzaakt om het Herfstprogramma af te zeggen. We mogen momenteel maar 30 personen ontvangen in onze zalen. Daarom is besloten om het programma stop te zetten, Royal Adventure gaat niet door, er is geen MEGA-kids. Wel bieden we een alternatief! U kunt gewoon bij ons op vakantie komen. 

Meer informatie over de herfstvakantie


Meer dan christelijke camping

Christelijke camping de Betteld is meer dan een camping in De Achterhoek; het is een plek waar God centraal staat. En kamperen is allang niet meer de enige overnachtingsmogelijkheid. Slaap in een heerlijk, comfortabele chalet, mooie stacaravan of verblijf met vrienden in de gemoedelijke jeugdherberg. 

Het unieke van christelijke camping de Betteld is het vakantieprogramma. Je neemt deel aan gratis Bijbelstudies van bekende christelijke sprekers, tieners hebben de tijd van hun leven bij tienerprogramma Royal Adventure en kinderen doen mee met MEGAKIDS; een heerlijke kinderclub waar ze op een eigentijdse manier God beter leren kennen. 

Vaak vertellen onze gasten dat de sfeer op de Betteld bijzonder is. Ze ervaren dat ze hier zonder schroom over God kunnen praten, ze voelen dat ze hun kinderen zonder zorg kunnen laten rondlopen en ze gaan met nieuwe energie en een hernieuwde relatie met God naar huis.  

Blijf je op de hoogte?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle programma's en conferenties.
Uw criteria wordt gewijzigd...